Prvi nacionalni kablovski operator
Pretraga:
Televizija
Korisnički servis
O kompaniji
20.06.2008
BBM boje ljeta i PREPAID

Kompanija BBM uskoro kreće sa promotivnim akcijama po crnogorskim gradovima. Želja kompanije je da sa sadašnjim i budućim korisnicima podijeli novosti iz svijeta jedinog nacionalnog kablovskog operatora i u direktnim kontaktima sa građanima predstavi svoje servise i usluge, novi – prepaid način korišćenja kablovske televizije, nagradi posjetioce...
Kompanija BBM svim zainteresovanima uskoro će ponuditi novu - prepaid uslugu. BBM Prepaid je prvenstveno namijenjen onima koji žele da koriste BBM servis i usluge na određeni period ili da, plaćajući ih unaprijed, kontrolišu svoje troškove.
BBM prepaid korisnici moći će da na mjesec, dva ili više postanu korisnici bogatog BBM servisa. Cijena digitalnog risivera biće nepromijenjena  85 eura, dok će troškovi instalacije iznositi 35 eura. Mjesečna pretplata za Osnovni i Dodatni paket biće po 9.95 eura,  HBO paket 4.95, Pink paket 3.45, dok je pretplata za Full paket 19.95 eura.
Prepaid korisnici će, prilikom podnošenja zahtjeva, u BBM poslovnici dobijati instrukcije o jednokratnom plaćanju risivera i instalacione takse (u ukupnom iznosu od 120 eura), kao i BBM tv paketa na željeni period. Nakon podnošenja dokaza o uplati, odmah će im  biti zakazani instalacioni radovi i priključenje na BBM kablovsku mrežu.
Inače, BBM svojim (postpaid) korisnicima nudi bogatu ponudu od 78 televizijskih kanala, u četiri  tv-paketa. Riječ je o najkvalitetnijim regionalnim, evropskim i svjetskim programima, kao i o kanalima iz bivših YU republika (hrvatski, bosanski, srpski), a vremenom će taj broj biti dodatno proširen.

 2011 All rights reserved | Broadband Montenegro powered by InfoBit